PRVI KOŠARKARSKI TRENING PROGRAM ZA OTROKE

Individualen, zabaven ter učinkovit program za mlajše košarkarje!

Junior Akademija

New Era Basketball Junior Akademija je ustvarjena za vse Junior košarkarje in košarkarice, da v svojih prvih košarkarskih korakih skozi individualen, zabaven ter učinkovit program postavijo kakovostne in trdne temelje košarkarskega tehničnega znanja ter vrednote, ki krasijo najboljše igralce. Za njihovo prihodnost in sanje, ki jih imajo.

ZAKAJ JUNIOR AKADEMIJA

Prevečkrat se v treningu z otroki osredotoča samo na res osnovne tehnične elemente, kateri jim lahko pomagajo do določenega nivoja, kasneje pa nimajo nadgradnje, da bi dosegli zastavljene cilje. Zdaj ne več.

Naš Junior Akademija membership se osredotoča na dvig otrokovih spretnosti in sposobnosti, katere bo lahko uporabil na kateremkoli igralnem nivoju. Naši otroci so pripravljeni delati, mi pa vemo, kako z zabavnimi izzivi motivirati otroka, ter mu predstaviti kako zabaven je v resnici lahko trening, medtem, ko gradi svoje spretnosti in sposobnosti za prihodnost.

Naša misija je ustvarjati novodobno generacijo košarkarjev

Program Junior Akademije je usmerjen v razvoj izredno detajlnih košarkarskih veščin IN METOD, motoričnih sposobnosti ter košarkarsko izobraževanje naših najmlajših košarkarjev. Ne glede na nivo znanja, program otroku zagotavlja odlično priložnost za osebni razvoj na in izven igrišča.

JUNIOR AKADEMIJA MEMBERSHIP

Naši otroci se bodo naučili Trening Koncepta in veščin, vse od obvladovanja žoge, meta na koš, koordinacije, prostorske orientacije, dela nog, različnih zaključkov okoli obroča in več.

Naš membership program za otroke je ustvarjen, da zgradi enake kvalitete, ki jih potrebuje katerikoli igralec, na kateremkoli nivoju.

  • Za otroke od 7-11 let
  • 3 termini na teden (udeležite se jih kolikor želite)
  • Stalen urnik omogoča igralcem, da pridejo tako pogosto,
    kot jim to omogoča njihov urnik
  • Program osredotočen na razvoj vrednot, karakterja in veščin
  • Tekmovanja in tekme
  • Junior Akademija T-shirt
  • Brez vezave. Preklic kadarkoli.

Že za 95 € /mesec

STALEN URNIK
AKADEMIJE ZA OTROKE

Da bi lahko igralci načrtovali svoje treninge, se urnik Junior Akademije ne spreminja.

TOREK, ČETRTEK, SOBOTA

17.00-18.00 URE

Vsi treningi potekajo na

VODNIKOVI CESTI 155 v Ljubljani!