KDO SMO?

Vodilna organizacija na področju individualnega košarkarskega treninga v Evropi!

PRILAGOJENI
TRENINGI

JUNIOR
AKADEMIJA

ELITE
CAMP

Trening sistem, ki je navdušil igralce iz Evrolige in NBA

Kot vodilna organizacija na področju individualnega košarkarskega treninga v Evropi, New Era Basketball s profesionalnimi Trenerji in Trening Sistemom z več kot 250+ metodami, skillsi in tehnikami, igralcem omogoča sistematičen & personaliziran trening program z inovativnimi in originalnimi metodami treninga.

10.000+ košarkarjev iz celega svet in vseh nivojev

Igralci prihajajo iz vseh krajev Slovenije, Francije, Nemčije, Gruzije, Belgije, Avstrije, Poljske, Italije, Španije, Izraela, Indije, Zanzibarja, Qatarja, da bi nadgradili svoje skillse in igro.

TRENIRAJ. IZBOLJŠAJ. URESNIČI.

Sistematično in strateško boš šel skozi vsako našo vajo, metodo, s ciljem, da postaneš kompleten igralec. Vsak trening zajema nov sklop vaj, skillsov in metod, katere boš moral osvojiti in izpopolniti, vse to pa bo imelo velik vpliv na tvojo performance v igri oz. na tekmah. Naši trenerji skozi osebni ali semi privat trening membership, uporabljajo veliko različnih pristopov, s ciljem, da bo tvoj napredek hiter in dober. Eden od teh pristopov je tudi INSTANT FEEDBACK, preko katerega se tvoj napredek pospeši za 40-60%.

ZAČNI TRENIRATI Z UNLIMITED MEMBERSHIP PAKETOM

Pridobi popoln dostop do skupinskih treningov, izboljšaj skillse in nadgradi igro.

Že od 75 €/mesec