TRENIRAJ
Z NAMI

Vse od leta 2012 je naša glavna misija ustvarjati tehnično izjemne in mentalno močne igralce.

Trening sistem, ki je navdušil igralce iz Evrolige in NBA

V vseh teh letih je šlo skozi New Era Basketball Trening Sistem več kot 10.000 košarkarjev in košarkaric iz celega sveta in vseh nivojev. Od najmlajših košarkarjev, do vrhunskih igralcev iz Evrolige in NBA, kar je še danes neverjetno.

“IT TAKES ONLY ONE TIME TO COME HERE – 

WHEN YOU SEE THE RESULTS, YOU 

YOU ARE GOING TO BE ADDICTED TO IT.”

Zaza Pachulia, 2x NBA Champion

IZBOLJŠAJ SVOJE SKILLSE IN IGRO.
VSAK DAN. CELO LETO.

Poleg Trening Campa, Super Skills Campa, PG Elite Skillcase, Junior Akademije in drugih projektov, ima vsak košarkar izjemno priložnost, da svoje tehnično znanje kot so dribling, prodor, preigravanje, podaje, zaključki, met na koš in ostali elementi, zdaj nadgrajuje skozi naše membership programe, vsak dan, celo leto.

Nadgradi svojo igro

Košarkarski trening in individualni razvoj igralca še nikoli ni bil tako pomemben kot je to zdaj. Obvladovanje žoge, met iz različnih pozicij in situacij, kreativnost in preciznost okoli koša, učinkovito delo nog v napadu, to je le nekaj karakteristik, ki jih mora igralec osvojiti, da bi dosegel prave rezultate v prihodnosti.

Uroš Ninić, Master PRO Trainer
New Era Basketball CEO

NAŠI TRENERJI

Vsi naši trenerji so šli skozi 80+ urni intenziven izobraževalni program in so certificirani iz strani Uroša Ninića ter New Era Basketball in so pripravljeni na delo s tabo.

ZAČNI TRENIRATI Z UNLIMITED MEMBERSHIP PAKETOM

Pridobi popoln dostop do skupinskih treningov, izboljšaj skillse in nadgradi igro.

Že od 75 €/mesec